(Junior) Business Developer Coperitas - (Dutch speaking) Schedule a call

  What’s your question?

  1/4

  What’s your name?

  2/4

  What’s your company name?

  3/4

  How can we reach you?

  4/4

  icon (Junior) Business Developer Coperitas

  Coperitas

  Ben je geïnteresseerd in de technologische kant van het transfer pricing vak? Misschien is een baan bij onze zustermaatschappij Coperitas dan iets voor jou!

  Voor ons kantoor in Waalre (nabij Eindhoven) zijn wij op zoek naar een (Junior) Business Developer

  Wat is Coperitas?
  Coperitas zit in hetzelfde kantoor als Quantera Global in Waalre (nabij Eindhoven). Coperitas is een specialistenteam op het gebied van fiscale software en automatisering. Zij maken het leven van multinationals en advieskantoren leuker en vooral makkelijker. Dit doen zij samen met partners om de juiste oplossing te bieden voor hun klanten.

  Wat biedt Coperitas jou?
  Coperitas is een ideale leerplek op het gebied van technologie binnen een klein team. De werkzaamheden zijn zeer breed en afwisselend. Denk hierbij aan het implementeren van software, het geven van trainingen en het meedenken bij en uitvoeren van marketing, sales en productontwikkeling. Coperitas brengt je alle aspecten van het vak bij. Daarnaast bestaat er altijd de mogelijkheid om deel te nemen aan zowel interne als externe trainingen. Omdat teamgevoel en gezelligheid hoog op de agenda staan, organiseert Coperitas regelmatig activiteiten buiten kantoor.

  Wat vraagt Coperitas van jou?
  Je bent oftewel op zoek naar een baan naast je studie of je bent al toe aan een vaste baan. De studierichting maakt niet uit. Coperitas vraagt minimaal 24 uur beschikbaarheid per week, waarbij je de werkdagen flexibel kan kiezen. Thuiswerken of op kantoor is ook flexibel in te richten, passend bij jouw situatie. Je kunt je goed redden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast haal je energie uit het samen behalen van doelen en een jonge, informele werksfeer.

  Dus ben jij….
  Iemand met gevoel voor technologie en lijkt het je leuk om bekende grote bedrijven en advieskantoren te helpen? Ben je daarnaast nieuwsgierig en beschik je over een gezonde dosis humor? En lijkt het je leuk om in een klein team te werken binnen een start-up, waar je zéker geen nummer bent? Dan is dit de vacature die je zoekt!

  Spreekt dit je aan?
  Dan wordt het tijd dat we elkaar ontmoeten! Neem voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden contact op met Mike van Vuuren op 06 21394488 of via LinkedIn. Of stuur direct je cv en motivatie naar m.vanvuuren@coperitas.com.